Anti-roest Center

Oude liefde roest wel!

Uw klassieker of oldtimer wordt in ons klimaat door corrosie aangetast. Roestvorming ontstaat echter niet alleen op zichtbare plaatsen, maar ook in het inwendige van de carrosserie. Roest van binnen uit kan dan ook grote schade veroorzaken, ook (of juist) tijdens de stallingsperiode. Immers… rust roest!

Wij hebben jarenlange ervaring met anti-roestbehandelingen en anti-roestpreventie. Hiervoor gebruiken wij de producten van Mike Sander en/of Dinitrol. De keuze van het product wordt bepaald in samenspraak met u. Ook een combinatie van beide producten behoort tot de mogelijkheden. Onze methode staat garant van jarenlang onbezorgd rijplezier.

Wij bestrijden en voorkomen roestvorming, om zo uw liefde voor uw klassieker en/of oldtimer in stand te houden.

Een anti-roestbehandeling is natuurlijk niet uitsluitend voor klassiekers of oldtimers bedoeld, maar voor elk type en soort motorvoertuig. In ons anti-roestcenter inspecteren wij uw voertuig zowel inwendig als uitwendig op roestvorming en starten daarna de behandeling.

Voert u de anti-roestbehandeling liever zelf uit? Dan is er een ruime keuze aan producten in de webshop . Uiteraard kunnen wij u passend adviseren bij uw product keuze.

Een goede anti- roestbehandeling is een behoud van uw auto!