Restauratie betekent vakmanschap

traction_restauratie

In ons bedrijf kunt u terecht voor het restaureren van uw klassieke Citroën. Of het nu gaat om een deel restauratie of wanneer u uw auto volledig wilt laten restaureren, alles is mogelijk. Ook kunnen wij u begeleiden wanneer u zelf uw oldtimer wilt gaan restaureren.

Iedere restauratie is anders. Het restauratieproces is een samenspel tussen de kennis van de technicus, de wensen van u en uw budget. Vooraf inventariseren wij met u wat mogelijk en wenselijk is. Deze werkwijze leidt tot het beste resultaat. Zowel een complete als een deelrestauratie is bij ons in vertrouwde technische handen.

Kennis en kunde

Door onze specifieke kennis over de Citroën klassiekers is uw auto bij ons in goede handen. Voor het reviseren van het technische gedeelte van uw auto beschikken wij over een uitgebreid arsenaal aan specialistische gereedschappen. Ook is ons bedrijf uitgerust met testapparatuur voor dynamo’s en startmotoren. Naast een gewone draaibank beschikken wij tevens over een specialistische draaibank voor het uitdraaien van remtrommels.

Restauratie van de carrosserie en het plaatwerk kan in ons bedrijf worden gerealiseerd. We beschikken over moderne lasapparatuur en hebben een straalkast voor kleinere onderdelen.

Kwaliteit en maatwerk dat is waar wij voor staan !


Home

Traction Avant

Citroën ID/DS

Citroën CX

Webshop

focwa en dcr